Ellen de Goeij, 42 jaar

by Jan Moekestorm Jan Moekestorm

 

In het begin van dit jaar was ik er klaar mee. Mijn gewicht zat me in de weg maar ik kon het zelf niet voor elkaar krijgen om af te vallen. Via Facebook had ik al meerdere keren een bericht van PowerSlim voorbij zien komen. De knop ging om en ik maakte een afspraak. De eerste stap was gezet…

Na het fijne eerste gesprek met mijn coach ben ik de week daarna direct met het programma begonnen. De wekelijkse controle met de goede tips, motiverende gesprekken en daarnaast het resultaat (dat iedere week weer positief was) was het programma van PowerSlim prima te volgen. Ik heb geen moment “honger” gehad. Ik mocht namelijk best veel eten, verdeeld over meerdere momenten en ik heb geleerd om gezonder te eten. Daarnaast vond ik de PowerSlim producten erg lekker.

Nog steeds gebruik ik diverse producten van PowerSlim omdat ik het lekker en makkelijk vind. Ik had voor mezelf een bepaald doel gesteld in kilo’s én in aantal weken, maar ik had eigenlijk niet verwacht dat ik het ook echt zou halen! Wat was ik blij toen ik mijn streefgewicht bereikte! Ik ben zelfs nog wat extra afgevallen om toch een soort van “buffer” te hebben. Ik voel me nu echt super!

Top