by Cindy Bennink Cindy Bennink Geen reacties

Frozen lemon cheesecake

 

Bereidingstijd: 140 minuten

Aantal personen: 2

Ingrediënten

  • 1 zakje PowerSlim dessert citroen cheesecake
  • 1 zakje PowerSlim biscuit speculaas
  • 100 g magere kwark
  • 2 tl (10 g) gesmolten roomboter

 

Extra

  • Blender of keukenmachine
  • Springvorm Ø 12 cm
  • Bakpapier

 

Voedingswaarde per portie

  • 158 Kcal
  • 7.8 gram koolhydraten
  • 6.0 gram vet
  • 18.0 gram eiwitten
Bereidingswijze

Bekleed de bodem van de springvorm met bakpapier. Maal de biscuitjes fijn in de keukenmachine of blender. Meng met de gesmolten boter en verdeel het mengsel over de bodem. Goed aandrukken met de bolle kant van een theelepel. Roer de inhoud van het zakje PowerSlim citroen cheesecake dessert door de kwark met een lepel. Stort het mengsel in de springvorm en zet het 2 uur in de vriezer. De cheesecake is dan precies goed. Snijd de cheesecake doormidden en bewaar de andere helft in de vriezer voor de volgende keer. Laat de cheesecake dan circa 1,5 uur ontdooien.

 

Download het recept:  

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *