by Cindy Bennink Cindy Bennink Geen reacties

Gebakken zalm en papillotte

 

Voorbereidingstijd: 10 minuten
Bereidingstijd: 20 minuten
Aantal personen: 1

Ingrediënten
150 g zalmfilet
30 g cherrytomaten, in helften
35 g courgette in blokjes
35 g aubergine in blokjes
50 g veldsla
1 el olijfolie
1 el Kikkoman sojasaus
1 schijfje limoen
Peper

Voedingswaarde per portie
413 calorieën
6.3 gram koolhydraten
26.9 gram vet
34.3 gram eiwitten

Bereidingswijze

Verwarm de oven voor op 180 graden. Verhit de olijfolie en sojasaus in een pan en bak de courgette en aubergine in circa 5 minuten beetgaar. Verdeel de cherrytomaten en het courgette- en auberginemengsel over een vel bakpapier. Leg de zalmfilet hier overheen. Voeg een schijfje citroen en peper toe en vouw het pakketje dicht. Bak circa 20 minuten in de oven en server met de veldsla.

Tip: vervang de zalm ook eens door kabeljauw

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *