by Cindy Bennink Cindy Bennink

Vraag mij naar een dieet en grote kans dat ik hem gevolgd heb! Vaak hielp het niks, soms viel ik er een paar kilo mee af. Ik hield ze echt niet vol, had de hele dag een knagend hongergevoel.
Een paar jaar geleden, was het gelukt om 18 kilo af te vallen, maar ook die kwamen er allemaal weer bij. Ik voelde me slecht, sliep niet goed en had een belabberde conditie. Maar ik kon me er ook niet bij neerleggen en accepteren dat ik altijd te zwaar zou zijn.

In september las ik een stukje in de krant over een PowerSlim coach bij mij in de buurt. “Zou PowerSlim dan misschien iets voor mij kunnen zijn?” dacht ik. Het speelde een paar dagen door mijn hoofd en ook de website had ik helemaal doorgelezen. Ik besloot toch om een berichtje te sturen. De coach belde me al vrij snel terug. Ik maakte direct voor de dag erna een intakegesprek. Ik kwam bij haar binnen en de klik was er direct! Het weegmoment vond ik stiekem best pittig maar we spraken samen een doel af. Een doel dat ik voor ogen zou houden want ik wilde dat er iets zou gaan veranderen.

Met het starterspakket fietste ik weer naar huis. Er zaten diverse PowerSlim producten in het pakket met veel informatie en een kookboek. Nou, dat boek is intussen heilig voor me! Door met dit pakket te starten, kon ik veel producten uitproberen en kwam ik erachter dat ik het allemaal heel lekker vond! Doordat ik de producten lekker vond en ik zes eetmomenten op een dag had was het prima te doen.

Iedere week ging ik met veel plezier naar mijn coach toe, het was echt even een momentje voor mezelf. Haar begeleiding heeft er zeker toe geleid dat ik het vol kon houden. Trouw maakte ik iedere week een planning. De ene week was makkelijker dan de andere. Ik vond het altijd fijn om dit met mijn coach te bespreken. Ze kon me dan ook altijd een verklaring geven waar het aan lag.

Inmiddels heb ik mijn doel bereikt en ben ik begonnen met de overgangsfase zodat ik ook leer om mijn verantwoorde eetpatroon vast te houden. Ik heb er alle vertrouwen in, dat het me gaat lukken. Maar ik weet nu, dat ik nog een heel jaar op begeleiding van mijn coach kan rekenen, ze is echt fantastisch!