by Cindy Bennink Cindy Bennink

In januari besloot ik dat het genoeg geweest was… Mijn zoontje was ondertussen 9 maanden oud en het laatste wat ik wou, was dat hij gepest ging worden omwille van zijn ‘dikke mama’. Ik besloot het roer om te gooien en op dieet te gaan.

Al snel kwam ik terecht bij een PowerSlim coach bij mij in de buurt. Na een eerste gesprek nam ik het starterspakket met allemaal producten mee naar huis om kennis te maken met PowerSlim. En tegen alle verwachtingen in viel dat heel erg mee! Al snel vond ik heel wat lekkers in het assortiment van PowerSlim.

Doordat je heel regelmatig mag eten heb ik nooit honger gehad. Wekelijks ging ik naar mijn coach om mijn vooruitgang te bespreken, wekelijks was zij degene die me bemoedigende woorden insprak. Als het even wat moeilijk ging, kon ik altijd op haar rekenen. Dankzij mijn coach heb ik mijn streefgewicht behaald.

Ik heb mijn streefgewicht bereikt, ik ga twee keer per week sporten en kan een hele dag achter mijn zoontje aanrennen zonder dat ik uitgeput raak. Dankzij mijn PowerSlim coach is Jolien 2.0 geboren!