by Cindy Bennink Cindy Bennink

Ongeveer een jaar geleden had ik er genoeg van: ik wilde iets aan mijn gewicht doen. Via mijn schoonzusje raakte ik bekend met PowerSlim en heb ik contact opgenomen.

Aangezien ik zeer kieskeurig was met betrekking tot eten, stapte ik er heel open in. Ik wilde vooral kijken of het iets voor mij was. En óf het iets voor mij was! Ik moest iedere 2,5 uur iets eten, ik had zes eetmomenten per dag, en ook het eten van groente en het laten staan van alle andere lekkere zaken ging erg goed. Ook merkte ik dat mijn smaak veranderde, waardoor ik ook weer dingen ging proeven die ik voorheen niet lekker vond.

Binnen no time waren de eerste kilo’s eraf en kon ik naar de volgende fase. Een echt doel had ik niet: iedere kilo die er af zou gaan, was meegenomen, maar een bepaald getal had ik toch wel in mijn hoofd…

Ik heb nooit tegen een weegmoment opgezien. Ik zag het vooral als een stok achter de deur en die had en heb ik nodig! Daarnaast is het ook een fijn gesprek dat ik iedere week heb met mijn coach. Het gaat niet alleen over het programma, maar ook over alle leuke dingen die we doen.

Niet alleen het wekelijkse weegmoment zorgde voor een boost, ook de complimenten die ik kreeg, de kleren die te groot werden en de energie die het me opleverde zorgden ervoor dat ik mijn motivatie niet verloor.

Inmiddels een bruiloft verder, waarbij ik volop genoten heb van al het lekkers, ben ik weer goed op weg om de laatste kilo’s kwijt te raken. Ik heb PowerSlim nooit als een dieet gezien, omdat ik veel meer eet dan wat ik voorheen altijd gedaan heb. En… ik heb nog nooit zoveel chocola gegeten, sinds ik ben begonnen met PowerSlim!