by Cindy Bennink Cindy Bennink

Het was net een nare droom… binnen een half jaar was ik 13 kilo aangekomen! Allemaal door het gebruik van medicatie met de eigenaardige bijwerking, verstoring van het verzadigingsgevoel. De hele dag door had ik trek.

In april dit jaar was voor mij de maat vol. Ik stopte met de medicatie en ben zelf aan de slag gegaan met lijnen. In die tijd kwam ik een kennis tegen die mij enthousiast vertelde over het PowerSlim programma. Ik hoefde niet lang na te denken en plande meteen een intakegesprek. Het programma klonk me goed in de oren en ik besloot direct te starten.

Het fijnste vind ik dat ik gewoon brood, crackers en maaltijden kan blijven eten. De speciale PowerSlim producten, aangevuld met verse ingrediënten uit de supermarkt, bieden veel afwisseling. Wat voor mij ook heel goed werkt, zijn de wekelijkse weegmomenten bij mijn coach. Dat gaf mij de discipline om me trouw aan de weekmenu’s te houden en er vol voor te gaan. Het ging me heel gemakkelijk af! Zelfs mijn zomervakantie ben ik goed doorgekomen, terwijl ik toch gewoon heb kunnen genieten van lekkere dingen die tijdens mijn vakantie op het menu stonden.

Ik ben zo blij! Ik voel me veel beter en beleef inmiddels ook meer plezier aan sporten en bewegen. Nu ik in ‘de balans fase’ zit, hoef ik nog maar 1x in de maand bij mijn coach langs te komen. Samen zorgen wij ervoor dat ik dit behaalde resultaat zelf weet te behouden met ‘gewone’ voeding. Ik ben zeker van plan het hele jaar nabegeleiding af te maken.