by Cindy Bennink Cindy Bennink Geen reacties

Mediterraan broodje Waldorfsalade

 

Bereidingstijd: 20 minuten

Aantal personen: 1

Ingrediënten

  • 1 PowerSlim Mediterraan broodje
  • 40-50 gekookte ham in blokjes
  • 2 stengels bleekselderij in halve maantjes
  • 2 handjes rucola
  • ½ groene appel in hele dunne reepjes
  • ¼ bakje waterkers
  • 3 walnoten, grof gehakt
  • ½ el mayonaise
  • 1 el Griekse yoghurt 5% vet
  • 1 el Dijon mosterd
  • 4 takjes bladpeterselie, fijngehakt
  • 1 el rode wijnazijn (mag ook witte wijnazijn)
  • Peper
  • Zout
Bereidingswijze

Maak een dressing door de Griekse yoghurt, mayonaise, mosterd en de azijn goed met elkaar te mengen. Voeg de bladpeterselie toe en breng op smaak met peper en zout. Meng vervolgens de bleekselderij met de waterkers, rucola, walnoten, appel en de blokjes ham met elkaar. Meng daarna met de dressing en vul het broodje met de waldorfsalade. Salade over? Eet deze er dan los bij.

 

 

Download het recept:  

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *