by Cindy Bennink Cindy Bennink Geen reacties

Noodlesoep met boerenkool en champignons

 

Bereidingstijd: 30 minuten

Aantal personen: 1

Ingrediënten

  • 1 zakje PowerSlim noodles
  • 40-50 g tofu in blokjes
  • 250 ml runderbouillon
  • 50 g boerenkool
  • 150 g champignons in plakjes
  • 1 stengel lente-ui in ringetjes
  • 1 el Kikkoman sojasaus
  • 1 el olijfolie

Voedingswaarde per portie

  • 293 Kcal
  • 8 gram koolhydraten
  • 15 gram vet
  • 29,2 gram eiwitten
Bereidingswijze

Kook de noodles circa 10 minuten in een ruime hoeveelheid water. Breng in een andere pan de bouillon aan de kook en voeg de boerenkool en de champignons toe. Laat circa 15 minuten zachtjes koken. Verhit de olijfolie in een wokpan en bak de tofublokjes goudbruin. Giet de noodles af en doe deze, samen met de tofu en de sojasaus, bij de bouillon. Laat nog 2 minuten zachtjes koken. Garneer met de ringetjes lente-ui.

 

Tip:

Vanaf fase 2B kun je de soep ook garneren met een theelepel sesamzaadjes.

 

Download het recept:  

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *