by Cindy Bennink Cindy Bennink

Ik ben Petra Kapitein en 51 jaar, gelukkig getrouwd en moeder van 3 kinderen en 7 kleinkinderen.

Na mijn bevalling van onze tweeling ben ik aardig wat kilo’s aangekomen op onverklaarbare wijze.

Ik had al meerdere malen geprobeerd om wat aan mijn levensstijl te doen maar steeds zonder succes. Tot afgelopen juni 2018. Op Facebook kwam ik een advertentie van PowerSlim tegen en het was net of het zo moest zijn, want toevallig was ik net op het punt gekomen dat ik echt niet lekker in mijn vel zat en er klaar voor was om te werken aan een gezonde levensstijl.

Ik zocht op de site naar een PowerSlim coach bij mij in de buurt en schreef me in voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. De volgende dag werd ik benaderd door de coach en heb ik een afspraak gemaakt. Ze vroeg me naar mijn eerste doel en ik durfde het eigenlijk niet uit te spreken, want om dat te realiseren moest er behoorlijk wat gebeuren. Toen ik het haar vertelde zei ze niet: “Petra, je moet je doel bijstellen” wat mij eigenlijk verbaasde. Zij zei juist dat het me met PowerSlim ging lukken, en haar enthousiasme bracht mij juist nog meer motivatie.

Alleen mijn man en mijn jongste dochter waren op de hoogte dat ik gestart was. Op een gegeven moment kreeg ik steeds meer complimenten uit mijn omgeving en vroegen mensen aan me of ik aan het lijnen was. Daarop antwoordde ik dat ik was gestart met het PowerSlim programma en hulp krijg van mijn persoonlijke coaches!

Door PowerSlim is mijn levenswijze veranderd. Elke week ga ik weer met plezier naar mijn coach toe. Ik krijg tips wat betreft mijn voeding en zelfs kledingadviezen waardoor mijn zekerheid over mijn lichaam beter wordt! Mijn zelfvertrouwen groeit met de week.