by Cindy Bennink Cindy Bennink Geen reacties

Spaghetti met pesto en pittige garnalen

Bereidingstijd: 10 minuten

Aantal personen: 1

Ingrediënten

  • 1 portie (50 g) PowerSlim Balance spaghetti
  • 50 g garnalen
  • 1 el pijnboompitten, geroosterd
  • 10 g parmezaanse kaas
  • 1 el olijfolie
  • 1 el pesto
  • 1/2 rode peper, zaadlijst verwijderd en in ringen
  • Peper
  • Zout
Bereidingswijze

ook de spaghetti 10 minuten in ruim water met zout. Verhit de olijfolie in een koekenpan en bak hierin de garnalen en de rode peper circa 5 minuten totdat de garnalen roze kleuren en niet meer doorschijnend zijn. Meng de pesto door de spaghetti en verdeel over een diep bord. Verdeel de garnalen over de spaghetti en maak af met de pijnboompitten en parmezaanse kaas. Maak het gerecht eventueel op smaak met peper en zout.

 

 

Download het recept:  

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *